USŁUGI EKSPERCKIE:
- Rola doradcza podczas warsztatów, spotkań zespołów marek, sesji planowania, tworzenia nowych produktów itp.
- Tworzenie opisów na etykiety, materiały reklamowe.
- Analiza mocnych i słabych stron sensorycznych produktu. Wykorzystywanie mocnych stron w komunikacji marketingowej.
- Rozwiązywanie problemów technologicznych, korekty receptur jak i wsparcie techniczno-technologiczne.
- Doradztwo w zakresie rytuałów wiążących się z alkoholami w Polsce i na świecie, ich różnorodności gatunkowej i dopasowanie do konkretnego stylu alkoholu.
- Tworzenie, opisywanie rytuałów dla wskazanych marek.
- Tworzenie eksperckich opisów z zakresu sensoryki, sztuki kiperskiej, kultury danego gatunku.
- Prowadzenie moderowanych degustacji, eventów dla konsumentów, dystrybutorów, hurtowników etc.
- Współpraca z agencjami PR i marketingowymi obsługującymi konkretne marki.
- Sensoryczna dyplomacja – jak mówić o alkoholach.
- Organizowanie spotkań edukacyjnych dla pracowników branży alkoholowej.
- Realizowanie szkoleń dla sprzedaży i marketingu (sensoryka dla konsumentów, zrozumieć trunek, jak mówić aby trafić do klienta, itp.)
- Doradztwo w zakresie mówienia o smaku, komunikacji na linii marketing – produkcja, marketing – konsument.
- Kreowanie połączeń alkoholowo – kulinarnych (food pairing) dla wskazanych marek.
- Selekcja i szkolenie kandydatów do panelu degustacyjnego.
- Zarządzanie panelem degustacyjnym dla liderów.
- Alkohole Świata – profilowanie i nauka wzorców sensorycznych.
- Sztuka degustacji – ocena sensoryczna skutecznym narzędziem zarządzania jakością produkcji.
-
-
konsulting, consulting, doradztwo, technologia piwowarska, technologia gorzelnictwa, piwowarstwo, gorzelnictwo, wódka, wino, enolog, warzenie piwa, destylacja, nowe produkty, NPD, opisy produktów
-
-
konsulting, consulting, doradztwo, technologia piwowarska, technologia gorzelnictwa, piwowarstwo, gorzelnictwo, wódka, wino, enolog, warzenie piwa, destylacja, nowe produkty, NPD, opisy produktów
-
-
konsulting, consulting, doradztwo, technologia piwowarska, technologia gorzelnictwa, piwowarstwo, gorzelnictwo, wódka, wino, enolog, warzenie piwa, destylacja, nowe produkty, NPD, opisy produktów
-
-
konsulting, consulting, doradztwo, technologia piwowarska, technologia gorzelnictwa, piwowarstwo, gorzelnictwo, wódka, wino, enolog, warzenie piwa, destylacja, nowe produkty, NPD, opisy produktów
BeerLab – niezależnie laboratorium oceny jakości piwa.
Nasza inicjatywa to nowatorskie i innowacyjne podejście do oceny organoleptycznej i sensorycznej piwa w rynku. BeerLab daje możliwość obiektywnej oceny jakości piwa będącego w aktualnej sprzedaży w poszczególnych kanałach dystrybucji, ponieważ ocena dokonywana jest z punktu widzenia konsumenta a realizowana przez fachowców i praktyków z branży piwowarskiej.
Panel oceniający to ludzie z ogromnym doświadczeniem, pasją i wiedzą fachową oraz praktyką piwowarską. Metodyka ocen oparta jest o wieloletnie doświadczenie w obszarze oceny organoleptycznej jak i technologii produkcji piwa.
Korzystając z naszych usług macie Państwo pełen obraz całego łańcucha dostaw jak również otrzymujecie dokładny rozkład cech jakościowych i sensorycznych Waszych produktów na rynku. Pozwoli to na eliminowanie ewentualnych nieprawidłowości w obszarze produkcji i dystrybucji. Dodatkowo otrzymujecie Państwo pełen obraz estetyki Waszych produktów dostępnych w handlu.
Zarządzanie jakością piwa w handlu jeszcze nigdy nie było tak łatwe!
Przekonaj się, że to działa!
I zamów pierwszy bezpłatny raport dla wybranej marki z trzech regionów Polski.
Można się z nami skontaktować pod adresem: biuro@sztuka-degustacji.pl oraz pod numerem telefonu: +48696013007
-
-
konsulting, consulting, doradztwo, technologia piwowarska, technologia gorzelnictwa, piwowarstwo, gorzelnictwo, wódka, wino, enolog, warzenie piwa, destylacja, nowe produkty, NPD, opisy produktów, ocena sensoryczna, ocena rynkowa, niezależne laboratorium, sensoryka piwa, sensoryka alkoholi, wódka, whisky
-
-
konsulting, consulting, doradztwo, technologia piwowarska, technologia gorzelnictwa, piwowarstwo, gorzelnictwo, wódka, wino, enolog, warzenie piwa, destylacja, nowe produkty, NPD, opisy produktów, ocena sensoryczna, ocena rynkowa, niezależne laboratorium, sensoryka piwa, sensoryka alkoholi, wódka, whisky
-
-
konsulting, consulting, doradztwo, technologia piwowarska, technologia gorzelnictwa, piwowarstwo, gorzelnictwo, wódka, wino, enolog, warzenie piwa, destylacja, nowe produkty, NPD, opisy produktów, ocena sensoryczna, ocena rynkowa, niezależne laboratorium, sensoryka piwa, sensoryka alkoholi, wódka, whisky
-
-
konsulting, consulting, doradztwo, technologia piwowarska, technologia gorzelnictwa, piwowarstwo, gorzelnictwo, wódka, wino, enolog, warzenie piwa, destylacja, nowe produkty, NPD, opisy produktów, ocena sensoryczna, ocena rynkowa, niezależne laboratorium, sensoryka piwa, sensoryka alkoholi, wódka, whisky